MATEMATICARI.COM - Najbolji način za učenje matematike

U želji da pomognemo učenicima da savladaju školsko gradivo iz matematike, da usvoje potrebno znanje i da dobiju odlične ocjene, kreirali smo online školu matematike MATEMATICARI.COM sa ciljem da do toga dođu bez velikog stresa, a na njima najprihvatljiviji način. Zato smo osmislili kombinaciju online škole i mentorstva.

Učenici će tokom sedmice na platformi MATEMATICARI.COM pogledati kratki video koji na najjednostavniji način pojašnjava  nove pojmove i kako rješavati zadatke, zatim će uraditi kratki kviz koji će im pokazati šta trebaju ponoviti, a onda će putem platforme moći postaviti pitanja ili zadatke koje još uvijek ne shvataju. Svaki vikend će biti organizirane Live instrukcije putem integrirane platforme Zoom tokom kojih će se rješavati i pojašnjavati zadaci koje su učenici postavili.

MATEMATICARI.COM prati nastavne planove i programe RS-a, kantona u FBiH i Distrikta Brčko, a učenici će bit razvrstani prema gradivu koje trenutno uče i to u krajnje male grupe. 

U želji da pomognemo što širem krugu učenika, omogućićemo nova učlanjenja i to za učenike i roditelje širom BiH. Upis će biti u toku do mjeseca oktobra.

Sve detaljne informacije, kao i opcija besplatne probe ovog načina učenja, dostupne su na samoj platformi matematicari.com